Låt vår catering bli
din smakupplevelse
Mat hos oss på Österlen Kokkonst är alltid en kombination av goda smaker och vällagade rätter. Vi ordnar catering för alla tillfällen då du vill njuta av något gott att äta. Rätterna är alltid lagade med passion och engagemang. Allt kött som finns på våra menyer är svenskt, ofta lokalt.
Beställ maten från oss när det är dags för fest, evenemang och mer vardagliga möten i föreningen eller företaget.
Nedan finns några exempel på det vi erbjuder. Men hör gärna av dig till oss på Österlen Kokkonst så ordnar vi maten enligt dina önskemål.
0727-32 08 33
maria@osterlenkokkonst.se
Buffé och festfat – perfekt när du bjuder många gäster
En buffé är perfekt när du har många gäster. Våra bufféer är generöst tilltagna. Vi gör fina uppläggningar och du kan välja mellan uppläggning på porslin eller engångsmaterial.
Här nedan några förslag på det vi erbjuder.
Har du önskemål om annat – så ordnar vi gärna det.
Buffén kan kompletteras med valfri dessert eller kaka.
Buffépriser från 225 kronor per person.
Studentbuffé – extra mättande mat för studentmottagningen där gästerna kanske droppar in allt eftersom.
Vegetarisk buffé – gröna rätter i en härlig kombination. Lite mer av smakrika rätter med bönor och linser.
Medelhavsbuffé – en härlig mix av rätter från länderna runt Medelhavet. Innehåller kött, fisk och vegetariska rätter.
Karibisk buffé – exotiska smaker med lite mera sting i marinader och salsa. Innehåller, kött, fisk och gröna rätter.
Österlenbuffé – vår mest populära buffé med bland annat charkuterier, kött, fisk, ostpaj, grönsaksrätter, såser, röror, ostar och bröd.
Festfat – kallskuret kött av tre sorter, som vilt, lamm, kyckling, nöt eller gris. Serveras med potatisrätt, kall sås, sallad, smör och bröd.
Två- eller trerättersmeny
för alla tillfällen
Här är några förslag på vad vi erbjuder. Självklart kan vi även ordna andra förrätter, huvudrätter och desserter. Minsta beställning är för 10 personer.
Förrätter
Gubbröra på rågbröd
Laxtårta på kavringbotten
Västerbottentartelette med löjrom
Viltpaté med cumberlandsås
Getost med honung, ruccola och nötter
Gräslökspannacotta med tångrom
Pris: 70-100 kronor
Varmrätter
Räkgryta med kryddigt ris
Ugnsbakad lax med dilltopp och delikatesspotatis
Boeuf Bourguinon med potatis
Enbärsstekt kalkonbröst med potatisstomp
Kyckling med rosépepparsås och ugnsrostad potatis
Marinerad österlensk oxfilé med rotfrukter, hasselbackspotatis och portvinssås.
Pris: 190 – 280 kronor
Desserter – kak0r
Tiramisu med amaretto
Vit chokladmoussetårta
Hallonpaj med topping
Marängtårta med lemon curd och färsk frukt
Mandeltårta med choklad
Kryddig äppelkaka med vaniljsås
Pris: 40-70 kronor per person